PostNL pakketpunt

Weinig thuis en woon je in de regio Gilze, Rijen of Tilburg? Laat je pakket dan bezorgen bij Wepaq, het PostNL-punt in de buurt. Bij veel webwinkels kun je hier al voor kiezen. Ook als een pakket al onderweg is, en je weet dat je niet thuis bent, kan je vaak nog voor aflevering op een PostNL punt kiezen.

Wepaq bewaart jouw pakket gedurende 7 dagen. Binnen onze uitgebreide openingstijden heb je vervolgens de gelegenheid om jouw pakket op te halen.

Bij Wepaq kun je gemakkelijk terecht wanneer je één of meerdere pakketten wilt versturen (of ontvangen) via PostNL. De service die wij jou bieden als PostNL servicepunt.

Direct laten bezorgen bij Wepaq

Bij meerdere webshops is het mogelijk om je pakket direct te laten bezorgen bij een punt van PostNL, in dit geval Wepaq. Kies dan bij het afrekenen bij welk PostNL-punt je jouw pakket wilt ophalen, dit gaat het snelste door te zoeken op onze postcode ‘5121DC’.

Is het pakket bezorgd? Via de app of per mail laat PostNL je dit weten. En verzendt iemand een pakket naar je toe? Ook dan kan je ervoor kiezen om het te laten bezorgen bij Wepaq. De verzender kan het pakket online frankeren en kiest daarbij voor het versturen naar een PostNL-punt.

Wijzig je bezorging naar een punt van PostNL

Komt het toch niet uit dat je pakket thuis wordt bezorgd? Kies dan alsnog voor een PostNL-locatie. Check in de app of op web of dit mogelijk is voor jouw pakket. Vóór 22.00 uur kun je een keuze maken waar en wanneer je jouw pakket wilt ontvangen.

Dit moet je weten over het ophalen

  • Neem ter controle een geldig legitimatiebewijs mee (geen kopie).
  • Haal je pakket op binnen 1 week. Daarna gaat het terug naar de afzender.
  • Soms moet je betalen bij het ophalen. Denk aan een pakket uit het buitenland.

Iemand anders je pakket laten ophalen

Geen tijd om zelf je pakket op te halen? Het is mogelijk om het door iemand anders te laten ophalen. Leeftijd maakt niet uit. Er zijn wel punten waar je rekening mee moet houden. 

Degene die jouw pakket ophaalt:

  • Neemt zijn geldige legitimatiebewijs mee (geen kopie).
  • Moet jouw adres kunnen opgeven.

Heb je een briefje in de brievenbus ontvangen omdat je niet thuis was? Geef deze dan mee.